The Barn

Holiday Cottages, Bungalows, Apartments, Self Catering, St Ives




St Ives  
Also around Hayle, Land's End Peninsula

Details
Things to do
Map
Area Info

The Barn, near St Ives

The Barn is located in stunning countryside, within easy reach of St Ives.

Offering numerous wonderful country walks, bird watching and sandy beaches nearby and with St Michaels Mount and the Land's End peninsula a short drive away.

This delightful two-storey detached stone barn conversion has the added benefit of a single-storey annexe log cabin available on request (a short distance from The Barn).

This holiday cottage is tucked away in a peaceful rural location at the end of a long, unmade, rough, single track and surrounded by open countryside,.

Beaches, fishing, golf and many more actvities nearby.

St Michaels Mount, St. Ives, Penzance, Marazion, Newlyn and Mousehole are only a short distance away.

Shops 1½ miles, pub and restaurant 2 miles.

Living room
Kitchen with beams
Shower room with toilet.
1 double galleried bedroom with wooden floor.
Log cabin (approximately 25 yards): Living room with double sofa bed/dining room with kitchenette.

Electricity, gas central heating, electric heaters (in log cabin), bed linen and towels included. TV. DVD. Microwave. Washer/dryer. Wi-fi.

Large enclosed 1-acre garden and orchard with patio and furniture. Barbecue.

On-site parking for 2 cars.
No smoking.
One dog allowed

Cot Available
Coastal Property

Tariff

From £344 per week




  Please mention IntoCornwall when responding to this advertisement  

The Barn, near St Ives
The Barn, near St Ives

The Barn
Lelant Downs
Between Hayle and St Ives
Cornwall
TR27



Cots Provided
Countryside/Rural
Family and children
Gardens
Laundry Facilities
Linen Provided
Open All Year
Parking
Pets welcome
Wi-fi/Internet Access

Beds to sleep
1 bedroom - 4 people


Meal availability
Self catering




Coordinates
50.16876221865777, -5.476212501525879




 

 

 

The above code is the QR Code for this page

 

© AWMP Creative Media, all rights reserved, modifications by Choughmountain Design