The Falmouth Hotel

Holiday Cottages, Bungalows, Apartments, Self Catering, Hotels, Falmouth




Falmouth  
Also around Truro - Falmouth Area

Details
Things to do
Map
Area Info

The Falmouth Hotel

The Falmouth Hotel is situated in a stunning location in the real heart of Falmouth, opposite a sandy beach.

Its leisure facilities include a gym, heated indoor swimming pool, whirlpool, sauna and putting green.

The spa and wellness centre offers a wide range of indulging beauty and body treatments. Therapeutic massages and traditional facials are also available.

The hotel has views over Pendennis Castle, the headland, harbour and sea.

It offers free Wi-Fi access and free on-site parking.

The Castle View Restaurant has an AA Rosette for its gourmet cuisine and more simple dishes. Award-winning Cornish cream teas are also available.

The hotel offers self-catering apartments as well as bright bedrooms, some with sea views and a balcony.

Pets are allowed - a charge may be applied.

The Falmouth Hotel is set in its own gardens.

Breakfast in the room
Special diet menus (on request)
Room service
Packed lunches
24-hour front desk
Express check-in/check-out
Luggage storage
Meeting/banquet facilities
Fax/photocopying
Bridal suite
Newspapers
Non-smoking rooms
Lift
Heating
Non-smoking throughout




  Please mention IntoCornwall when responding to this advertisement  

The Falmouth Hotel
The Falmouth Hotel

The Falmouth Hotel
Castle Beach
Falmouth
Cornwall
TR11 4NZ



Price per room per night
From £121.50

Bar/Licensed
Beach within walking distance
Conference venue
Family and children
Gardens
Gym facilities
Laundry Facilities
Linen Provided
Open All Year
Parking
Pets welcome
Restaurant/Cafe
Sea views
Spa
Sports facilities
Swimming pool
Weekend/short breaks
Wi-fi/Internet Access

Beds to sleep
69 Rooms


Meal availability
Breakfast included. Other meals available in restaurant




Coordinates
50.14842327443898, -5.05720853805542




 

 

 

The above code is the QR Code for this page

 

© AWMP Creative Media, all rights reserved, modifications by Choughmountain Design